Halloween kiskedvenceinkkel

Hazánkban is egyre nagyobb figyelmet kap ez a régi angolszász hagyomány, amit aztán a tengerentúlon lett igazi színes rémisztően szórakoztató ünnep. És bár elsősorban az embereknek szól a beöltözés hagyománya, végül csak elérte a háziállatokat is az őrület. Jobban mondva a gazdikat, akik aztán előszeretettel öltöztetik négylábú barátaikat viccesebbnél-viccesebb jelmezekbe. Szerencsére ezt többnyire ők is élvezik, persze ha megfelelő öltözéket adnak rájuk.

És hogy milyen lenne a megfelelő jelmez? Nos, figyeljünk az anyagösszetételre, inkább törekedjünk a minőségre, ami nem okozhat például irritációt. Legyen megfelelő méretű, se túl kicsi, ami elszoríthatja a vérkeringést, se túl nagy, amiben mondjuk belegabalyodhatnak, valamint a testnyílások, orr és szemek maradjanak szabadon. Tehát biztosítsuk a kényelmes viseletet! Ha látjuk rajtuk, hogy nem érzik jól magukat a kreációban, akkor inkább ne erőltessük.

Ha esetleg nem csak otthoni fotózás erejéig szeretnéd kiskedvencedre adni a jelmezt, és kimentek a városba, akkor gondoskodj arról is, hogy bilétája jól látható maradjon, illetve az se baj, ha fényvisszaverő szalagot is adsz rájuk. Egyébként most az is trend, hogy a kiskedvencek és a gazdik összeöltöznek, ami valljuk be, igazán jópofa!

Amennyiben további kérdésed lenne ezekről a megfelelő jelmezekről, illetve egyéb kiegészítőkről térj be üzleteink egyikébe, ahol szakképzett eladóink állnak rendelkezésedre!